Hilton Effect Foundation ens atorga una de les 23 beques a nivell mundial d’enguany, adreçades a pal·liar les consecuències de la COVID-19 a través del seu programa de beques anual.

El projecte guardonat ‘HOUSING & LABOUR INTEGRATED PROGRAM FOR WOMEN AT RISK OF EXCLUSION AFTER COVID-19’  s’inspira en el model Housing First i s’adreça a dones que han patit violència masclista i que en el moment de la pandàmia es trobaven treballant en l’economia sumergida. Es tracta d’un programa de reorientació laboral amb acompanyament socio-emocional.

Aquesta és una gran col·laboració en la lluita contra les desigualtats que pateixen especialment les dones junt amb les seves filles i fills o menors a càrrec. És una gran responsabilitat col·lectiva que des de LligamDona entomem cada dia amb il·lusió i valentia.

Ens sentim molt agraïdes per la confiança dipositada en la nostra organització i treballarem de valent per fer un retorn social de l’ajut aconseguit, contribuint a millorar la vida de les participants al programa.