Enguany hem commemorat el 25N organitzant un Cafè que Crea Lligams contra la Violència en el que han ar.ticipat sòcies i socis, voluntaris, donants i simpatitzants de l’entitat en un espai virtual on hem parlat sobre la violència i les claus per entendre-la i explicat les diverses activitats en les que LligamDona hem estat vinculades com la campanya de denúncia i captació de fons promoguda per Comerç Solidari Reus, la nostra participació a la Cadena Humana contra la Violència Maclista organitzada per Novembre Feminista i Ca la Dona, l’adhesió al Manifest Institucional del 25N, la creació del taller de confecció de pancartes de rebuig a la violència, fet a la Casa d’Acollida i la cessió d’una il·lustració commemorativa del 25N per part de l’artista Montse Mas. Tanmateix, hem estat seleccionades per a la cessió del projecte Cactus, per part de les seves propulsores, que a través d’una entrevista, ens han explicat l’origen del projecte i continuïtat que se li vol donar amb la seva cessió. Durant el transcurs del Cafè que Crea Lligams contra la Violència, hem pres un cafè virtual i fet un lligam participatiu. Al final, l’artterapeuta i membre de la junta directiva, Maria Berzosa, ha mostrat l’obra artística creada al llarg de l’acte.

Podeu veure el vídeo aquí.