Aquesta setmana ens ha rebut RRHH de l’Hotel Hilton Diagonal Mar, fent un TASTET D’OFICIS en els sectors de l’Hosteleria-restauració; Habitacions i neteja; Manteniment; i Recepció i atenció al client.

Aquesta acció s’emmarca en el projecte DonaLligams, que té el suport de la Hilton Effect Grant a través de la Hilton Effect Foundation. L’objectiu de DonaLligams és potenciar i impulsar l’accés i manteniment d’un lloc de treball en dones que per causa de la pandèmia es troben més allunyades de consolidar una situació laboral que els permeti sostenir el seu projecte de vida i el de les seves filles i fills. Conèixer les empreses per dins, és l’objectiu del TASTET D’OFICIS.

Hem pogut visualitzar els llocs de treball, els circuits interns imprescindibles per a que un engranatge tant complexe orientat al client com és un gran hotel, assoleixi el seu objectiu, sense deixar en el camí valors com el tracte personalitzat i humà, la cohesió interna i la no discriminació de les persones amb les que treballa i formen els seus equips. Cada tasca, cada lloc de treball importa i aporta.