Avui en el dia Internacional per l’Eradicació de la Violència Masclista. Des de LligamDona manifestem que no podem permetre que situacions com les que s’han produït durant la pandèmia, en les que dones amb infants s’han vist convivint en situacions de risc, segueixin succeïnt. Ni tampoc les situacions de violència que ja des d’abans de la pandèmia, s’exercien sobre les dones pel simple fet de ser dones.

Des del 2019, LligamDona manté col·laboració amb Hilton Diagonal Mar, participant en diversos actes en el marc del treball intern amb el personal laboral de l’hotel, ja siguin sessions de treball, col·laboració en taula rodona entorn de la violència masclista o bé, rebent el suport del seu voluntariat, i altres formes de col·laboració.

És per tot això, que l’Associació LligamDona, juntament amb Insercoop i en col·laboració amb Hilton Diagonal Mar Barcelona, organitzem una jornada de formació per al personal laboral de l’hotel, el proper dia 3 de desembre en la que es facilitarà informació, coneixements, recursos i eines que facilitin la detecció de situacions de violència masclista en el seu entorn ja sigui laboral com en situacions familiars, d’amistats i d’àmbit social.