Junta directiva

L’òrgan de govern de Lligam està composat actualment per:

Marisa Cabellos Minguez, Presidenta Meritxell Vegué Gisbert, Secretària Bàrbara Pagès Garriga, Tresorera
Mestra i llicenciada en psicologia. Ha treballat com a mestra al barri del Raval gairebé durant 20 anys. Voluntària de LligamDona des dels seus orígens, al 1994. Va formar part de la primera i segona Junta directiva de LligamDona. Forma part, com a voluntària, de diferents associacions: Araguaia, Omnes Gentes…

 

 

 

 

 

 

 

Llicenciada en psicología, UB. Màster en Teràpia Familiar Sistèmica i de Parella, UAB. Postgrau de Salut Mental en Violència Política y Catàstrofes Naturals, IEPALA. Màster en Economía Social i Direcció d’Entitats del Tercer Sector, CIES. Assistent de Programa i Psicoterapeuta IFS, IFS Institute. Amb més de 30 anys de dedicació professional centrada en la persona. Des de la intervenció social vers grups de població i territoris que acumulen indicadors i factors de vulnerabilitat, exclussió i pobresa. Els últims 10 anys centrada en violència masclista. Des de la Psicoteràpia, amb diversitat d’afectacions, malestars i trauma. Com a Professora Col.laboradora de la UOC, vers futurs professionals. Des de 2016 és sòcia voluntària a LligamDona.

 

Llicenciada en Sociologia i master en Gestió de Projectes i Serveis Socials per la Universitat de Barcelona. Consultora en màrqueting i comunicació i investigació de mercats. Forma part de LligamDona com a sòcia voluntària des del 2016.
 
Irene Cañellas Pallejà Maria Berzosa Rodríguez Eva Guitart Aparacio
Postgrau en Direcció i Gestió d’Organitzacions no Governamentals per ESADE. Administració i Direcció d’Empreses per la UOC i . Ha desenvolupat la seva trajectòria professional de més de 20 anys en el Tercer Sector Social. Vinculada a entitats transversals, com la plataforma ECAS, i a entitats de l’àmbit de les discapacitats, el lleure, la cooperació internacional i, des de 2016, en l’àmbit dona a LligamDona. N’és sòcia voluntària i membre de l’òrgan de govern. Interessada la participació ciutadana, els drets humans, la immigració, l’educació i el gènere, és impulsora de l’Associació Ambdrets i sòcia d’Intress.

 

 

 

 

 

 

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Sant Carles a la Universitat Politècnica de València, amb Màster d’Artteràpia, psicoteràpia per l’art i Formació psicosocial a la Universitat Pompeu Fabra, i Màster de formació en Teràpia Gestalt a l’Institut de Teràpia Gestalt de València. Col·labora amb LligamDona com Artterapeuta i com a voluntària des de l’any 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Llicenciada en Psicopedagogia a la Blanquerna, Universitat Ramon Llull. Diplomada en Magisteri a la Blanquerna, Universitat Ramon Llull. Ha desenvolupat la seva trajectòria professional com a mestra a l’escola Sagrat Cor des de fa 30 anys i enguany fa la seva tasca en el camp de la Psicopedagogia com a responsable de la CAD. Interessada en l’educació integral i en la tasca preventiva que té l’educació en l’àmbit de la convivència treballa des de l’escola per impulsar un Pla de Convivència generador d’actituds de respecte, empatia i acceptació dels altres. Col·labora amb LligamDona des de 2021 i en dinamitza el Pla del Voluntariat.

 

 

 

 

 

Juan Pérez Bernabé
Jubilat del Cos Executiu Postal i Telegràfic Durant més de 20 anys Secretari de Consell Rector de la Mutualitat general de Correus i Telègrafs entitat de Previsió Social Membre de l’Tribunal Laboral de Catalunya durant més de 15 anys Fundador, formador i director durant 10 anys de l’Escola de Formació Sindical de CCOO de Catalunya i de l’Escola de Persones Adultes Manuel Sacristán Assessor i Negociador en Multiples Convenis Col·lectius i Expedients de Regulació d’Ocupació. Soci de LligamDona des de 2021.

Equip educatiu

  • Meritxell Vegué Gisbert , directora tècnica
  • Adriana Arqué Mellado
  • Jenny Tortosa
  • Margarita Guillamot Vallribera
  • Rialda Andrade
  • Vanessa Ortiz Morales
  • Veronica Caamaño Pérez
  • Vicky Saura

Equip tècnic

  • Irene Cañellas Pallejà
  • Meritxell Vegué Gisbert

 

Les remuneracions i condicions de treball del personal contractat per LligamDona es regeixen pel previst en l’Estatut dels treballadors i en el Conveni col·lectiu de Treball de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc.

 

Voluntariat

El voluntariat ha estat la base sobre la qual es va originar la nostra entitat i per això forma part de la nostra identitat.

Actualment, comptem amb una àmplia base de persones que comparteixen el seu temps i il·lusió en els nostres projectes. Tenim voluntariat en diferents àrees: suport lingüístic, suport educatiu, artteràpia, ioga, logístic, bricolatge, comunicació, administració i comptabilitat.

Si tens inquietud pel treball amb les persones més vulnerables i vols dedicar part del teu temps lliure a elles, vine a Lligam, posa’t en contacte amb nosaltres a voluntariat@lligamdona.org. T’hi esperem!!!