Junta directiva

L’òrgan de govern de Lligam està composat actualment per:

Marisa Cabellos Minguez, Presidenta Maria Berzosa Rodríguez, Tresorera Irene Cañellas Pallejà, Secretària
Mestra i llicenciada en psicologia. Treballa com a mestra al barri del Raval des de fa 17 anys. Voluntària de Lligam des dels seus orígens, ara fa 25 anys. Va formar part de la primera i segona Junta directiva de Lligam. Forma part, com a voluntària, de diferents associacions: Araguaia, Omnes Gentes… Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Sant Carles a la Universitat Politècnica de València, amb Màster d’Artteràpia, psicoteràpia per l’art i Formació psicosocial a la Universitat Pompeu Fabra, i Màster de formació en Teràpia Gestalt a l’Institut de Teràpia Gestalt de València. Col·labora amb Lligam com Artterapeuta i com a voluntària des de l’any 2012. Postgrau en Direcció i Gestió d’Organitzacions no Governamentals per ESADE. Administració i Direcció d’Empreses per la UOC i . Ha desenvolupat la seva trajectòria professional de més de 20 anys en el Tercer Sector Social. Vinculada a entitats transversals, com la plataforma ECAS, i a entitats de l’àmbit de les discapacitats, el lleure, la cooperació internacional i, des de 2016, en l’àmbit dona a Lligam. N’és sòcia voluntària i membre de l’òrgan de govern. Interessada la participació ciutadana, els drets humans, la immigració, l’educació i el gènere, és impulsora de l’Associació Ambdrets i sòcia d’Intress.
Bàrbara Pagès Garriga
Licenciada en Sociologia i master en Gestió de Projectes i Serveis Socials per la Universitat de Barcelona. Consultora en màrqueting i comunicació i investigació de mercats.

Equip educatiu

  • Meritxell Vegué Gisbert , directora tècnica
  • Bibiana Esteve Bueno
  • Margarita Guillamot Vallribera
  • Laura López Estudillo
  • Paula Peyró Bazán
  • Irene Ferrer Abal
  • Gema Perera Navarro
  • Cristina Collado

Equip tècnic

  • Irene Cañellas Pallejà
  • Meritxell Vegué Gisbert

Voluntariat

El voluntariat ha estat la base sobre la qual es va originar la nostra entitat i per això forma part de la nostra identitat.

Actualment, comptem amb una àmplia base de persones que comparteixen el seu temps i il·lusió en els nostres projectes. Tenim voluntariat en diferents àrees: suport lingüístic, suport educatiu, artteràpia, ioga, logístic, bricolatge, comunicació, administració i comptabilitat.

Si tens inquietud pel treball amb les persones més vulnerables i vols dedicar part del teu temps lliure a elles, vine a Lligam, posa’t en contacte amb nosaltres a voluntariat@lligamdona.org. T’hi esperem!!!