Un any més LligamDona ha commemorat el 25N Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència Masclista envers les Dones, a través de dues accions de mobilització:

  • Sortint al carrer i manifestant-nos per fer sentir la nostra veu alta i forta en contra de qualsevol forma de violència envers les dones, el dia 25N, on ens vam sumar a la manifestació convocada a Passeig de Gràcia.
  • Fent un Cafè que crea lligams contra la violència virtual, el proppassat dia 29.11.2021 on ens vam aplegar per a compartir altres formes d’abordar la violència masclista, des de la col·laboració de l’àmbit empresarial de la mà de Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona  a la pròpia intervenció que fem a partir dels eixos de treball que despleguem, de la mà del projecte Cactus´

Us convidem a veure els dos vídeos projectats:

“Col·laboracions que sumen. Sinèrgies entre una organització   internacional i una d’àmbit local”

Quotidianitat en la lluita contra la violència masclista de la mà de @projectecactus